Ghidul Serviciilor
Cems Epc, Proiectare Si Executie Instalatii Electrice Civile Si Industriale - Bucuresti
inapoi la firma 846 vizite
Poza Masuratori si verificari PRAM
Foto

Pentru a se evita deteriorarea lor în timp din cauza unor factori cum ar fi: încarcarea excesiva a circuitelor, îmbatrânirea izolatiilor, uzura echipamentelor, coroziune, instalatiile electrice trebuie verificate periodic. De asemenea, conform reglementarilor legale, în vederea prevenirii electrocutarii personalului care utilizeaza instalatia electrica si echipamentul de lucru sau a distrugerii aparaturii, se impun o serie de teste periodice.

Aceste verificari cuprind o serie de masuratori cum ar fi rezistenta de izolatie, rezistenta de dispersie a instalatiilor de legare la pamant, curentul de scurtcircuit, continuitatea centurii de împamântare, verificarea echipamentelor de protectie.

MASURATORI SI VERIFICARI PERIODICE PENTRU:

Corectitudinea procedurilor aplicate si relevanta rezultatelor si recomandarilor sunt asigurate atât de profesionalismul personalului implicat cât si de calitatea instrumentelor utilizate.

Fiabilitate. Eficienta. Performanta.

Trei valori stau la baza dezvoltarii unui grup dinamic, orientat spre punerea în practica a celor mai inovatoare idei. Cele trei valori se traduc în obiective ale întregii activitati, în solutii tehnice identificate cu migala de echipe de ingineri experimentati si, în ultima instanta, în proiecte finalizate cu succes.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.