informarea parintilor asupra planului de interventie.
Stabilirea obiectivelor pe termen lung si scurt, raportate la nevoile copilului.
Prezentarea modelelor si tehnicilor de lucru acasa.
Sugestii referitoare la observatiile comportamentale ale copilului în timpul programului.
EVALUARE
Evaluarile logopedice sunt complete si disponibile indivizilor, pornind de la vârsta de 6 luni. Ariile de expertiza includ copiii diagnosticati cu tulburari din spectrul autist si dizabilitati de dezvoltare asociate, copii cu tulburari de limbaj (nonverbal-verbal) si de învatare, dizabilitati de perceptie auditiva, tulburari neurologice, adhd, tulburari de natura psihologica si tulburari ce tin de dispraxii.
Evaluarea dureaza 2-3 ore si include teste standardizate, precum si teste informale bazate pe întelegerea limbajului expresiv.
Semantic (referitor la vocabular), morfosintactic (gramatical), fonologic (referindu-se la limbaj, sunete si tiparele sonore) si pragmatic (comunicarea sociala), aceste aspecte ale limbajului sunt evaluate cu atentia catre abilitatile de limbaj ce sunt importante pentru comunicare si succesul academic.
Vorbirea, incluzând articularea, vocea, prozodia, fluenta si ritmul, sunt de asemenea evaluate în detaliu, cu examinarea orala a structurii si functiilor.
Parintii sunt intervievati si li se da feedback în legatura cu rezultatele evaluarii.
PROGRAME DE INTERVENTIE
Interventia timpurie pentru stimularea dezvoltarii limbajului receptiv si expresiv.
Stimularea si învatarea abilitatilor de comunicare functionala (cererea, cererea ajutorului, asteptarea etc)/metoda PECS.
Corectarea diferitelor forme de dislalie (monomorfa, polimorfa, audiogena si rinolalica).
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.