Ghidul Serviciilor
Centrul Medical Academica, Bucuresti - Servicii Medicale Integrate Clinice Si Paraclinice
inapoi la firma 19201 vizite
Poza Hollywood Laser Peel
Foto

Hollywood Laser Peel este o procedura laser unica si revolutionara, care permite realizarea simultana a mai multor procese vitale pentru sanatatea si frumusetea pielii, respective curatarea profunda si regenerarea, exfolierea controlata si stimularea sintezei de colagen, reducerea dimensiunilor porilor si diminuarea petelor pigmentare!

Hollywood Laser Peel este o interventie fara durere si fara perioada de recuperare, rapida si confortabila, nu implica perioada de recuperare post interventie (pacientul se reîntoarce la activitatile curente) iar rezultatele sunt instant!

Hollywood Laser Peel este solutia ideala pentru tratamentul concomitent al mai multor probleme ale pielii, respectiv aspectul neomogen ca textura, culoare, stralucire, luminozitate al pielii, pielea lipsita de vitalitate si porii dilatati, petele pigmentare si ridurile fine.

Hollywood Laser Peel se poate efectua în orice anotimp si pentru variate zone anatomice (fata, torace posterior, gât, decolteu sau dosul mâinilor), iar efectele sunt atât instantanee cât si pe termen lung!

Dupa Hollywood Lase Peel pacientul observa imediat numeroase efecte benefice cum ar fi scaderea dimensiunii porilor si reducerea pigmentarii pielii, diminuarea secretiei de sebum si îmbunatatirea texturii pielii!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.