Ghidul Serviciilor
Centrul Alexdor Medical
inapoi la firma 728 vizite
Poza Medicina Muncii
Foto

Medicina Muncii (Dr. Suciu Dorina)

medic primar medicina muncii competenţă în homeopatiemanagement servicii sănătate publică

 

Telefon contact: 0766 089 6970723 499 518

 

  Servicii Oferite: - incheierea dosarului medical cu eliberarea fisei de aptitudine- examen medical de angajare sau de reluare a activitatii- examen medical periodic- aplicarea OUG 96/2003 privind protectia maternitatii- examen EKG cu interpretare- audiometrie calea osoasa- P.F.V.

  Suplimentar pentru Agenţi Economici: - unitate mobila pentru firmele cu angajati cu activitate continua;- consultanta medicina muncii gratuita pe durata contractului;- Alexdor Medical nu este platitoare de TVA;- serviciile noastre sunt disponibile prin SEAP.

  Informaţii Utile Pentru angajare se vor prezenta actele:- fisa de solicitare pentru examen medical de angajare din partea angajatorului (datata, semnata si cu stampila aplicata);- fisa de expunere la riscuri profesionale completata de catre angajator;- adeverinta medicala eliberata de medicul de familie cu antecedentele personale patologice si heredocolaterale ale viitorului salariat;- copia xerox a actului de identitate.

  Avantajele Contractului de Medicina Muncii  1.  Cresterea productivitatii muncii prin scaderea absenteismului din motive medicale, reducerea concediilor medicale si imbunatatirea starii de sanatate a angajatilor. 2.  Respectarea legii si evitarea sanctiunilor in urma controalelor Inspectoratului Teritorial de Munca si a celorlalte institutii abilitate.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.