Ghidul Serviciilor
Centrul Confident - Dezvoltare Personala, Psihoterapie Bucuresti
inapoi la firma 228 vizite
Poza Consiliere/Psihoterapie copii/Logopedie
Foto

In cadrul procesului de crestere, copiii pot traversa perioade dificile. Fiind sensibili, cu nevoi de afectiune neconditionata, sunt usor de ranit si pot dezvolta diverse mecanisme de aparare si adaptare la situatie: comportament agresiv cu ceilalti sau asupra lor insisi, de evitare, de retragere,  depresie, anxietate de performanta etc.

Principalele situatii in care parintii cer ajutor specializat sunt:

Intr-un climat adecvat nevoilor fiecarui copil, specialistii nostri utilizeaza metode de evaluare si de terapie croite pe personalitatea acestuia. Se lucreaza atat la eliminarea dificultatilor cu care se confrunta copilul, cat si cu parintii pentru corijarea atitudinilor care intretin sau agraveaza simptomul.

In cadrul demersului se utilizeaza terapia prin joc, artterapia, role-play, povestiri si metafore terapeutice, exersarea in cadrul Centrului a modalitatilor noi de gandire, simtire si actiune, mai adaptative si constructive pentru copil.

In acord cu obiectivele propuse, atat copii cat si parintii vor primi prescriptii terapeutice de la o sedinta la alta, care vor ajuta familia sa depaseasca cu bine dificultatile aparute.

CONFIDENT organizeaza si grupuri de dezvoltare personala pentru copii.

Contactati-ne pentru serviciile adresate copiilor!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.