Ghidul Serviciilor
Centrul Confident - Dezvoltare Personala, Psihoterapie Bucuresti
inapoi la firma 228 vizite
Poza Terapie cuplu si familie
Foto

Multe cupluri si familii traverseaza de-a lungul anilor dificultati variate. Unele ajung la separare sau divort pentru ca cei doi nu au gasit singuri solutii la diferentele de viziune si personalitate, avand de suferit atat cei doi, cat si cei dragi lor (copiii, rudele, prietenii lor).

Terapia de cuplu/familie, poate veni in ajutor pentru situatii precum:

Specialistul in terapie de cuplu/familie va urmari incurajarea aducerii armoniei intre cei doi, prin cultivarea unei atitudini pozitive si binevoitoare pentru traversarea dificultatilor si diferentelor  dintre membrii acestora.

Se va urmari dezvoltarea abilitatilor de ascultare activa, de intelegere si depasire a dificultatilor printr-o comunicare deschisa, asertiva, care va reduce tendinta catre conflict. Se vor invata atitudini noi, moduri diferite de raspuns in situatii punctuale, se vor exersa trucuri utile de abordare a subiectelor nevralgice.

Multe dintre situatiile cu care se adreseaza cuplurile/familiile unui terapeut sunt foarte sensibile si „inflamate”, astfel incat specialistii nostrii dotati cu experienta si tact vor fi de mare ajutor pentru cei care se decid sa ceara suport. Vor fi antrenati pentru a gasi preferinte comune, activitati agreabile, regasirea placerii de a petrece timp de calitate impreuna. Vor fi invatati sa interpreteze diferit actiunile celuilalt care pana atunci generau frustrare si manie, vor invata sa asculte si vor avea posibilitatea sa fie ascultati, reducand astfel nivelul de stres si lasand loc armoniei sa se instaleze.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.