Ghidul Serviciilor
Centrul De Sanatate Si Viata Armonia
inapoi la firma 1004 vizite
Poza Apifitoterapie
Foto

Despre beneficiile apifitoterapiei s-au scris tratate de medicina, pornind de la retete traditionale stravechi. Denumirea de apifitoterapie provine de la apis – albina si fiton – planta.

Asocierea produselor apifitoterapeutice in tratamente, ofera solutii simple, remedii naturale la preturi mici, cu eficienta maxima in majoritatea suferintelor organismului uman. Medicul apifitoterapeut va obtine rezultate exceptionale daca va recomanda produse in dozajul optim, potrivit nevoilor si afectiunilor pacientului.

Apifitoterapia trateaza orice suferinta, poate fi adjuvant in afectiuni grave, este important in primul rand, ca pacientul sa inteleaga schimbarile care se impun in regimul alimentar, in stilul de viata si bineinteles, trebuie sa urmeze intocmai, sfatul medicului naturist. Produsele stupului: mierea, propolisul, laptisorul de matca, pastura, ceara de albine, sunt un veritabil izvor de sanatate pentru consumatori.

Plantele sunt usor accesibile, flora noastra spontana este foarte bogata in plante cu actiune benefica, pot fi luate in paralel cu medicamentele alopate, echilibreaza organismul la toate nivelele.

Apifitoterapia este izvor de sanatate, avem o bogatie mare de resurse naturale in tara noastra. Recomandarea specialistilor nostri este ca acestea sa fie administrate in scop preventiv, pentru o sanatate buna.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.