Ghidul Serviciilor
Centrul De Sanatate Si Viata Armonia
inapoi la firma 1004 vizite
Poza Psihoterapie
Foto

Psihoterapia este o tehnica de terapie specializata in vindecarea si educatia emotionala si fizica, care se desfasoara printr-o discutie ampla, in conditii de maxima siguranta si confidentialitate in cabinetul psihologului/psihoterapeutului.  Este un o forma de evaluare si terapie care ajuta prin identificarea cognitiilor (gandurilor) disfunctionale si combaterea acestora prin argumentare logica.

Se creeaza o legatura subtila intre psihoterapeut si client, bazata pe confidentialitate si incredere, terapeutul va ajuta clientul sa descopere si sa constientizeze cauzele care au dus la imbolnavire intervenind cu succes in starile de: stress, teamă, anxietate, atacuri de panică, fobii, obsesii, traume psihice, timiditate, depresie, cosmaruri recurente, dificultati de comunicare, insomnie, furie, agresivitate, probleme de cuplu sau familie. Stresul si suferinta sunt factori nocivi in special pentru organism si pot declansa boli grave, uneori ireversibile.

Dupa cum stim, organismul este un intreg, in care toate sistemele interactioneaza si se influienteaza unul pe celalalt in mod direct. Psihoterapeutul vine sa identifice cauza psihologica, il ajuta pe client sa inteleaga originea acestor dizarmonii din viata sa si il calauzeste pe drumul spre vindecare.

O sedinta de terapie se desfasoara pe parcursul a circa 50 de minute.

Frecventa sedintelor de terapie va fi stabilita de la caz la caz. De obicei acestea se tin o data pe saptamana, dar pentru situatiile speciale se pot da diferite alte termene.

Stiinta a dovedit ca emotiile negative stocate in interiorul nostru stau la baza imbolnavirilor care se pot manifesta atat in plan fizic, cat si in plan subtil.

Psihoterapia vine in sprijinul persoanelor aflate in suferinta si le indica acestora modul cel mai bun de abordare al tuturor problemelor cu care se confrunta. Resursele se afla in fiecare dintre noi, trebuie intai sa le identificam, dupa care sa le folosim.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.