Ghidul Serviciilor
Athena - Centrul De Calificare Si Perfectionare Bucuresti
inapoi la firma 863 vizite
Poza Cursuri diverse
Foto

INSPECTOR (REFERENT) RESURSE UMANE, COR 333304

Cursul de Inspector resurse umane organizat de Centrul ATHENA este un curs de specializare autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC), aflata in subordinea Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerului Educatiei Nationale.

Cursul de Inspector resurse umane dureaza 7 saptamani si, pe perioada starii de alerta, se desfasoara online, conform legislatiei in vigoare, pe platforma Zoom, in fiecare marti si joi, de la 18:30-20:30. Cursul se desfasoara sub indrumarea Dnei. Balteanu Elena, formator certificat ANC si profesionist in domeniu de peste 15 ani. Puteti gasi detalii despre experienta si cunostintele sale mai jos, in sectiunea DESPRE FORMATOR.

Ce veti invata la acest curs:

Certificari

La absolvirea cursului de Inspector resurse umane veti obtine un certificat de absolvire pentru ocupatia de Inspector (referent) resurse umane – COR 333304, recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, care va confera toate drepturile conform legislatiei in vigoare. Diploma oferita la absolvirea cursului este recunoscuta international, conform Conventiei de la Haga din 05.10.1961. Certificatul de absolvire Inspector (referent) resurse umane este insotit de suplimentul descriptiv in care sunt trecute toate competentele obtinute (vezi mai jos).

Modalitati de plata

Modalitati de plata: in rate – 300 lei la inscriere si restul pana la finalizarea cursului. Acordam o reducere de 10% pentru grupuri de minim 3 persoane si la al doilea curs urmat la noi.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.