Piesa de rezistenta a unei receptii de nunta este considerata de foarte multa lume ca fiind tortul miresei. Pe lânga valoarea sa traditionalã care-l face sã fie nelipsit de la nunta, tortul este si o expresie personala a tinerilor proaspeti casatoriti, a gustului lor si, ceea ce este cel mai important, el trebuie sã fie foarte bine ales, în concordanta cu specificul nuntii.
Primele torturi de nunta au aparut foarte tarziu, in forma in care il cunoastem noi, anul aproximativ fiind 1858. De atunci si pana astazi au cunoscut o multitudine de variatii, din care va puteti inspira si Dumneavostra la alegerea tortului nuntii.
Astfel, torturile din perioada victoriana erau foarte inalte, pe mai multe etaje – intre 3 si 7, si erau bogat ornate. Pentru a le orna, cofetarii foloseau trandafiri naturali proaspeti sau flori din zahar, din spuma de zahar sau martipan creau o multime de dantele si panglici.Torturile moderne pot avea diverse forme.
Puteti alege un tort inspirat din trecut sau unul intr-o viziune moderna, cum ar fi un con imens garnisit cu glazuri, migdale si nuci, ori un tort pe care troneaza fotografia voastra.Cofetarii cu care agentia "Ceremonii La Superlativ" colaboreaza sunt foarte priceputi si pot pune in practica aproape orice fantezie ati avea in legatura cu tortul nuntii Dumneavoastra.