Ghidul Serviciilor
Ceres Container - De Birou,de Locuit, Containere Modulare, Calarasi
inapoi la firma 1136 vizite
Poza Despre Ceres Container
Foto

SC CERES CONTAINER SRL din Calarasi produce si livreaza o gama variata de  containere, avand posibilitatea sa oferim atat containere modulare cat si containere monobloc.

Preturi promotionale

Containerele oferite de societatea noastra asigura cele mai inalte standarde de siguranta si calitate, lucru dovedit prin certificarile calitatii ale societatii noastre, respectiv certificatul ISO 9001; certificatul ISO 14001 si certificatul OHSAS 18001, standarde internationale ale calitatii !!!

Containere, containere birou, containere de locuit, containere modulare

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul constructiilor civile si industriale, va punem la dispozitie o gama variata de produse, componente, sisteme si solutii metalice complete.

Oferim spre vanzare si spre inchiriere toate tipurile de containere standardizate si nestandardizate pentru birouri, constructii containerizate, depozite sau orice tip de destinatie la cerere.

Avantajele constructiilor din containere :

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.