Ghidul Serviciilor
Auditor Energetic Lucian Stefan
inapoi la firma 1193 vizite
Poza Despre noi
Foto

Bine ati venit!

Deoarece de la 1 ianuarie 2011 este necesara detinerea unui certificat energetic, in conditiile vanzarii, inchirierii sau reabilitarii termice a locuintei, Biroul de Audit Stefan Lucian vine in sprijinul dumneavoastra.

Dorim sa va ajutam sa obtineti rapid, intr-un mod profesionist si in acelasi timp transparent certificatul energetic necesar!

 

Certificatul Energetic

Eliberat in urma unui proces de audit energetic, certificatul analizeaza din punct de vedere termic, respectiv energetic, informatii legate de consumurile anuale de energie din locuinta si ofera sugestii cu privire la masuri ce trebuie adoptate in scopul imbunatatirii performantelor energetice ale imobilului. Prin acest demers, autoritatile incearca sa constientizeze populatia cu vedere la consumul de resurse, precum energia, apa potabila sau oxigenul.

In celelalte tari europene s-au luat deja aceste masuri, Romania incadrandu-se in categoria C si D avand consumuri specifice anuale pentru incalzire, apa calda, ventilatie si iluminat de peste 200 kWh/m2/an. Prin Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 18 din 2009 s-a stabilit tinta consumului anual specific pentru incalzire sub 100 kW/m2/an, in timp ce Sistemul EUROMAC2 permite realizarea constructiilor care sa se incadreze la clasa energetica A+ inregistrind consumuri energetice totale sub 15 kW/m2/an.

Este obligatoriu Certificatul Energetic?

In acest sens, incepand cu data de 01.01.2011 prezentarea certificatului energetic la tranzactiile imobilare de inchiriere sau vanzare devine obligatorie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.