Ghidul Serviciilor
Certind Sa - Organism De Certificare
inapoi la firma 5302 vizite
Poza Managementul sanatatii si securitatii in munca ISO 45001
Foto
ISO 45001  

Un loc de munca sigur si sanatos pentru angajati ar trebui sa fie preocuparea principala a fiecarei organizatii.

Un sistem de management al sanatatii si securitatii in munca ajuta organizatiile sa-si tina sub control propriile riscuri si sa-si imbunatateasca performanta in ceea ce priveste sanatatea si securitatea in munca, avand efecte directe asupra prevenirii accidentelor/incidentelor la locul de munca si sanatatea angajatilor.

Identificarea si evaluarea riscurilor asupra sanatatii si securitatii in munca si implementarea de masuri pentru a preveni accidentele de munca si imbolnavirile profesionale reprezinta obligatii legale, iar implementarea si certificarea ISO 45001 constituie o abordare sistematica in realizarea acestor obiective precum si o dovada credibila a angajamentului organizatiei pentru a proteja viata si sanatatea.

Standardul ISO 45001 – Sisteme de management al sanatatii si securitatii in munca poate fi implementat si utilizat mai usor de organizatii, folosind o structura cunoscuta de majoritatea organizatiilor care au deja implementat si certificat un standard ISO (ex. ISO 9001, ISO 14001 etc.).

Alegeti certificarea ISO 45001 cu CERTIND pentru urmatoarele beneficii:  
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.