Ghidul Serviciilor
Consiliul Economic Si Social - Ces
inapoi la firma 1215 vizite
Poza AICESIS
Foto

Consiliul Economic şi Social din Romania este membru fondator al Asociaţiei Internaţionale a Consiliilor Economice şi Sociale şi Instituţiilor Similare (AICESIS) şi a fost membru al Consiliului de administraţie până în 2003.

Asociaţia a fost creată în anul 1999, la Reuniunea Consiliilor Economice şi Sociale din întreaga lume, ce a avut loc la Port Louis.

 

AICESIS

Obiectivul AICESIS este favorizarea promovării dialogului şi a schimburilor dintre membrii săi, cu respectarea deplină a independenţei acestora. Funcţionarea AICESIS este asigurată de Adunarea Generală Anuală, Consiliul de Administraţie şi Secretariatul General. Din doi în doi ani, odată cu lucrările Adunării Generale, se desfăşoară Reuniunea Internaţională a Consiliilor Economice şi Sociale şi Instituţiilor Similare. Actualul preşedinte al AICESIS este domnul Antonio Marzano, preşedintele Consiliului Naţional al Economiei şi al Muncii Italia (CNEL). Secretarul general al Asociaţiei este domnul Patrick Venturini.Asociaţia colaborează cu Comitetul Economic şi Social European, Uniunea Consiliilor Economice şi Sociale din Africa, Asociaţia MERCOSUR, precum şi cu organizaţii şi instituţii internaţionale - Consiliul Economic şi Social al Naţiunilor Unite, Organizaţia Mondială a Comerţului, Organizaţia Internaţională a Muncii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.