Ghidul Serviciilor
Cet Central European Translations, Birou Traduceri Bucuresti
inapoi la firma 6662 vizite
Poza Despre noi
Foto

CET Central European Translations a fost înfiintata în 1994 ca o retea de birouri de traduceri din Europa Centrala si de Est, dar si din Europa de Vest. În prezent avem birouri în România, Ungaria si Germania. Misiunea noastra este aceea de a oferi suport clientilor în toate aspectele legate de limbile din Europa Centrala si de Est, dar si de Vest: traducerea oricarui tip de document, interpretariat, interpretariat pentru conferinte telefonice, Desktop Publishing. Unul dintre punctele forte ale ofertei noastre îl constituie localizarea de site-uri web.

Pentru a garanta cea mai buna calitate, traducatorii si interpretii nostri sunt vorbitori nativi ai limbii tinta a fiecarui proiect de traduceri, au diplome universitare si specializare în limbi straine, traduceri sau în domeniul lor de activitate. Fiecare document tradus este înca o data verificat de un corector, pentru a se asigura astfel cele mai înalte standarde de calitate. Traducatorii nostri sunt familiarizati cu majoritatea programelor de traducere asistata de computer, inclusiv Trados si alte softuri pentru traducere.

Traducem din/în toate limbile din Europa Centrala si de Est, dar si de Vest si nu numai: din si în engleza britanica/americana, precum si din si în: germana, spaniola, franceza, italiana, rusa, maghiara, polona, româna, ceha si multe altele.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.