Ghidul Serviciilor
Cg&gc Integrated Solutions Craiova - Servicii Garantie Copiatoare Si Printere
inapoi la firma 1568 vizite
Poza Inchiriere copiatoare
Foto

Reduceti costurile de copiere si tiparire, alegand solutiile noastre.CG&GC Integrated Solutions va pune la dispozitie o gama variata de copiatoare si multifunctionale care satisfac nevoile dvs. de tiparire, copiere, fax, scanare, trimitere email.

In functie de necesitatile dvs. acestea pot fi format A4-A3, alb negru sau color, pana la 80 copii / minut, cu copiere / tiparire automata fata-verso

CG&GC Integrated Solutions este in masura sa va recomande cea mai moderna solutie de rezolvare a necesitatilor de procesare a documentelor.

Solutia propusa va ofera posibilitatea de a beneficia de toate echipamentele si serviciile necesare prin plata lunara a unei chirii.

Chiria include si toate costurile efectuarii unui numar recomandat de copii/printuri. Chiria va reprezenta singurul Dumneavoastra cost pe toata perioada derularii contractului incluzand:

Beneficii:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.