Ghidul Serviciilor
Cga Infrastructure - Constructii Si Mentenanta Cladiri, Bucuresti
inapoi la firma 463 vizite
Poza Facility management
Foto

Pentru a mentine sau modifica spatiile verzi in functie de preferintele cele mai exigente puteti apela cu incredere la serviciile noastre profesionale de intretinere, lanscaping, sau combatere plante daunatoare.

INSAMANTARE SI GAZONARE

Puteti apela cu incredere oricand la serviciile noastre de insamantare si gazonare pentru spatii verzi care arata ireprosabil. In functie de cerintele dumneavoastra putem planta o varietate larga de plante ornamentale, arbori si arbusti. De asemenea, se pot integra sisteme de irigatii automate pentru o intretinere mai usoara. Insamantarea se face in perioade cu temperaturi maxime diurne care nu depasesc limitele propice germinarii si dezvoltarii plantelor.

  REABILITARE

Indiferent de anotimp, aleile si spatiile verzi au nevoie de intretinere permanenta pentru a-si pastra frumusetea si pentru a oferi un spatiu de relaxare perfect. Nu le vom neglija!Intretinerea spatiului verde este la fel de importanta ca si amenajarea lui. Fara intretinere orice spatiu verde se "salbaticeste" intr-un timp scurt. El este infestat de buruieni, gazonul fin se transforma intr-o pajiste, florile se ofilesc si toata munca investita in amenajare se risipeste. Spatiul verde se poate deteriora intr-un ritm alert incat fara interventia specialistilor se poate ajunge chiar si la pierderea intregii amenajari. De aceea cu ajutorul unor tehnologii si utilaje moderne care au grija de mediul inconjurator, si in acelasi timp ofera performanta si timp de executie redus, puteti preintampina neplacerile provocate de vreme si de factorii externi.

  INTRETINERE

Noi ne ocupam de tot ce este verde, viu sau uscat, in locatia dumneavoastra. Noi nu uitam natura in portofoliul nostru si ne bucuram sa acordam spatiilor verzi grija de care au nevoie. La fel ca orice activitate de curatenie in exterior nu ne preocupam doar de intretinerea spatiului verde ci si la degajarea, maturarea/spalarea aleilor, trotuarelor din parcurile industriale sau alte zone asemanatoare. Toate aceste activitati se desfasoara cu utilaje mecanizate speciale si cu un personal bine instruit.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.