Ghidul Serviciilor
Cga Infrastructure - Constructii Si Mentenanta Cladiri, Bucuresti
inapoi la firma 462 vizite
Poza Facility management
Foto

CGA Infrastructure va ofera o paleta larga de servicii de curatenie la standarde inalte de calitate. Echipamentele de ultima generatie, solutiile cele mai performante si instruirea riguroasa a personalului sunt ingredientele de baza, indispensabile serviciilor noastre.

Serviciul de curatenie se refera la curatarea interioara a diferitelor tipuri de cladiri, inclusiv a spatiilor administrative, din fabrici, uzine, depozite, hale industriale, diverse spatii de depozitare si productie. De la curatenia generala pana la preluarea intregului spatiu/cladire incluzand toate tipurile de curatenie noi suntem avizati sa va oferim o gama larga de solutii profesionale.

  Solutii Curatenie Industriala

In cazul serviciilor de curatenie industriala, unde procesele tehnologice necesita un alt flux si alte consideratii misiunea noastra va fi sa schimbam aceasta perceptie prin efortul depus. Avem curajul sa garantam ca nu va fi nevoie sa verificati in urma noastra pentru a va asigura de calitatea servicilor oferite.Recomandam interventii zilnice pentru intretinerea curateniei si efectuarea curateniei generale periodic cu dezinfectarea echipamentelor de lucru. Aceasta intretinere a curateniei contribuie si are ca obiectiv principal pastrarea unei stari de bine a angajatilor.Nu conteaza cat de dificile sau marunte sunt sarcinile pentru care ne angajati, noi vom realiza un program adaptat orelor de lucru si cerintelor dvs.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.