Ghidul Serviciilor
Express Key - Servicii Profesionale De Copiere Chei, Bucuresti
inapoi la firma 76 vizite
Poza Express Key - detalii firma
Foto
Foto
Foto

Firma Express Key srl se ocupa in special de duplicarea cheilor normale plane si chei auto. Avand o experienta de peste 10 ani in acest domeniu, putem satisface nevoile dumneavoastra in materia prelucrarii cheilor avand modelele cele mai diversificate. Uneltele de care dispunem si personalul calificat cu experienta face ca serviciile prestate de catre noi sa fie de cel mai inalt nivel, in conformitate cu cerintele clientului.

De ce  noi? 

Experienta

Suntem o companie cu experienta de peste 10 ani in domeniul cheilor clasice plane, cu amprenta, etc cat si in domeniul cheilor auto cu cip/ telecomanda, reparatii si deblocari auto( fara dauna).

Rapiditate

Executam lucrari de copiere a cheilor pentru locuinte sau autoturisme pe loc in prezenta clientului intr-un timp cat mai scurt posibil. Dispunem de atelier mobil pentru deplasare si rezolvarea problemei pe loc.

Garantie

Beneficiati de garantia lucrarii, daca serviciul prestat de catre noi a condus fie la revenirea problemei initiale, fie in cazul copierii cheilor ca acestea sa nu fie compatibile cu butucul dumneavoastra.

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.