Ghidul Serviciilor
Chemicar Auto Distribution
inapoi la firma 1099 vizite
Poza Echipamente service auto
Foto
Foto

Cele mai recente masini de slefuit NTools AS 15025 si NTools AS 15050 sunt unelte profesionale destinate atelierelor de caroserie si vopsitorie. Acestea garanteaza o putere de top, asigura o performanta ridicata de slefuire si sunt usoare. Este posibil sa reglati rotatiile de la 0 la 12000 RPM.

UTILIZARE COMODA

NTools AS 150 este un design perfect si de încredere. Un mâner ergonomic si asemanator cauciucului cu caneluri speciale asigura aderenta perfecta si aderenta puternica, precum si confort în timpul unei operatiuni lungi. Un avantaj considerabil este echilibrul foarte bun al masinii, datorita caruia discul de slefuit si materialul abraziv sunt eficiente.

 DOUA DIMENSIUNI DE CONTRABALANTA

Cursa 5.0mm este ideala pentru slefuirea fina, astfel incat sa pregateasca suprafata pentru lucrarile de vopsire. Gradarile propuse de la P120 la P400.

Cursa de 2,5 mm este ideala pentru lucrari de finisare. Saltul mic in combinatie cu turnover-ul mare ofera un finisaj de cea mai buna calitate pentru lustruirea suprafetei. Slefuire cu gradatii propuse de la P320 la P3000.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.