Ghidul Serviciilor
Lipoline-Dr.argentina Vidrascu-Cluj Napoca
inapoi la firma 3817 vizite
Poza Accentuare pometi
Foto

Obrajii tai nu mai sunt ca altadata. Nu mai esti chiar o adolescenta, plus ca in viata ta ti s-a intamplat de cateva ori sa te ingrasi si sa slabesti brusc, pielea nu s-a mai dovedit a fi asa de elastica… asa ca pui crème cu efect de lifting, faci tratamente de tonifiere. Exista insa o alta solutie, cu un caracter ceva mai de durata si efect mult mai surprinzator: LIFTING-ul CU FIRE DE SUSPENSIE. Acest procedeu are la baza utilizarea unor fire de suspensie care, pe sub piele, intind obrajii, ridica pometii si estompeaza ridurile dintre gura si nas. Procedeul nu implica taieturi sau cusaturi. Cu ajutorul unui dispozitiv si a unor fire speciale, se ancoreaza pometii, ridicandu-se pana la nivelul dorit. In final, se creaza o linie de semiprofil "a la Nefertiti". La vedere nu ramane absolut nici o urma. Specialistii recomanda dupa interventie purtarea unui pansament, timp de 3 zile. Acest tratament nu are contraindicatii, dar se recomanda, in general, femeilor care au depasit varsta de 40 de ani.

Schema terapeutica:

Recomandari speciale:Toate procedurile pot avea contraindicatii. Din aceasta cauza este necesara o consultatie, in prealabil.

Programari: Lipoline-Chirurgie si Medicina Estetica Cluj-Napoca, Romania, Tel: 0264-35-35-66; 0743-55-LIPO, Str. Donath, Nr 8, argentinadr@yahoo.com

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.