Ghidul Serviciilor
Lipoline-Dr.argentina Vidrascu-Cluj Napoca
inapoi la firma 3817 vizite
Poza Implant mamar
Foto

Ati dori sa fii frumoasa si a investi in schimbarea corpului tau nu este un simplu moft. La aceasta concluzie au ajuns specialistii dupa ce au facut studii pe mii pe femei, in toata lumea. Nici nu era prea greu de a stabili acest lucru, pentru ca este evident ca "imaginea conteaza", iar imaginea fiecaruia dintre noi influenteaza si randamentul de fiecare zi. Imaginea este alcatuita nu doar din aspectul exterior, ci si din increderea proprie, iar in lipsa increderii proprii, randamentul scade simtitor. Vorba aceea, daca tu nu ai incredere in tine, cine sa aiba?

Asa se face ca de mult timp lumea nu mai percepe o interventie de marire a sanilor drept o operatie destinata starletelor sau persoanelor care au o activitate bazata exclusiv pe infatisare.

Marirea sanilor este o indicatie in adevaratul sens al cuvantului pentru toate femeile care nu sunt multumite de marimea bustului. Cererea mare I-a facut pe specialisti sa investeasca in cercetare, sa caute metode netraumatizante, cu cat mai putine contraindicatii, efecte sigure si recuparare rapida. Un astfel de procedeu are la baza RADIOFRECVENTA.

Noul procedeu consta folosirea RADIOFRECVENTEI pentru ca sangerarea in timpul operatiei sa fie minima. In acest fel scade gradul de inflamatie si de durere postoperator. Dupa interventie, recuperarea se face in doar 24 de ore, cu posibilitatea de revenire la activitatile cotidiene in aproximativ 5 zile.

In functie de constitutia si solicitarile pacientei, specialistii propun mai multe abordari. In toate cazurile insa, internarea este obligatorie.

1. Incizie in santul submamar: preferabila in majoritatea cazurilor, pentru ca nu traumatizeaza glanda mamara, iar proteza este pozitionata sub muschiul pectoral mare, ceea ce confera in final un aspect cu adevarat natural. Este recomandata mai ales femeilor care doresc sa alapteze, in viitor. Cicatricea dupa interventie va fi de aproximativ 5 cm.

2. Incizie periareolara (pe langa areola): are avantajul unei cicatrici mult mai bine mascata. Are insa si un dezavantaj: posibile complicatii la o ulteriora alaptare.

3. Incizie prin axila: avantajul acestei interventii consta in lipsa unei cicatrici vizibile, dar exista posibilitati de sangerare.

Schema terapeutica:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.