Ghidul Serviciilor
Lipoline-Dr.argentina Vidrascu-Cluj Napoca
inapoi la firma 3817 vizite
Poza Lipoaspiratie
Foto

Ati reusit sa pierdeti in greutate si cu toate acestea forma corpului dumneavoastra lasa mult de dorit. Si asta pentru ca se stie, nu slabim de unde ar trebui, ci de unde este, adesea, chiar contraindicat.

Ati incercat o abordare combinata, a-ti apelat si la sport. Tonusul muscular s-a modificat simtitor, in bine, dar cu toate acestea, formele dumneavoastra sunt departe de a fi cele ideale.

Ati ramas cu asa-zisele aripioare, cu depozite in zona abdomenului sau pe fese… Nici dietele si nici sportul nu garanteaza indepartarea depozitelor de grasime localizate, este vorba despre grasimea concentrata, a carei structura s-a schimbat in timp (s-a "fibrozat") astfel incat rezista tuturor abordarilor "clasice". Aceasta poate fi localizata la nivelul abdomenului, soldurilor, feselor, coapselor, gambelor, bratelor, barbiei sau la ceafa. In cazul acestor depozite localizate, specialistii recomanda LIPOASPIRATIA. Acest procedeu nu este o terapie a obezitatii, ci singura modalitate eficienta de indepartare a tesuturilor grasoase care au apucat sa-si consolideze o structura proprie, aparte.

LIPOASPIRATIA este o mini-interventie chirurgicala, care impune cel putin o incizie. Cu ajutorul unui aparat special, celulele respective sunt desprinse si aspirate. Tratamentul nu este dureros, iar refacerea este rapida. Dupa cateva saptamani, incizia devine inobservabila. Post-operator, se impune insa purtarea, timp de 2-3 saptamani, a unui corset, pantalon sau pansament special, in functie de zona tratata.

In functie de optiunea pacietnului, tratamentul poate fi facut sub anestezie locala sau generala. Nu exista contra-indicatii si nici riscul ca depozitul sa se refaca in viitor in aceiasi zona. Pacientul trebuie insa sa faca cercetari in privinta experientei chirurgului plastician, deoarece este necesara o indemanare aparte pentru extragerea uniforma a tesutului, astfel incat sa nu existe neuniformitati ulterioare.

Pentru un efect cu adevarat surprinzator, Lipoline va recomanda continuarea tratamentului cu masaje efectuate cu vacuum (STARVAC).

Schema terapeutica:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.