Ghidul Serviciilor
Lipoline-Dr.argentina Vidrascu-Cluj Napoca
inapoi la firma 3817 vizite
Poza Liposculptura cu siringa
Foto

Liposculptura sau microlipoaspiraţia este o procedură derivată din clasica lipoaspiraţie. Face parte din categoria intervenţiilor minim invazive, intervenţii care sunt tot mai frecvent preferate intervenţiilor chirurgicale mari. Apelând la liposculptură, poţi scapa de aripioare, burtică şolduri sau barbia dublă în doua ore. Rezultatele sunt garantate 100%, ci nu doar la "8 din 12" femei.

Te-ai uitat in oglindă cum arată blugii pe corp atunci când paşeşti? Ar fi mai placută priveliştea dacă nu s-ar desprinde de conturul frumos al coapselor ''aripioarele'' cu care te-a inzestrat natura şi de care nu poţi scăpa nici cu cele mai drastice diete, programe de gimnastică şi masaj. Asa-dar, apelezi la liposculptura cu siringa.

Liposculptura se efectuează in anestezie locala, fapt ce permite pacientei să plece la domiciliu in aproximativ doua ore. Anestezicul se injectează în combinaţie cu o soluţie lipolitică ( care topeşte grăsimea). Se practică o microincizie de aproximativ 2mm prin care se introduce o canulă ataşată la o siringă specială. Procesul de '' sculptură'' are loc în colaborare cu pacienta care se poate ridica în piciare sau poate aprecia din poziţia culcat daca este multumită de rezultat. La sfirşitul intervenţiei se îmbracă pantaloni elastici care ajută la formarea noului contur al coapselor.

La fel pot fi modelate în anestezie locală ( fară spitalizare) cu rezultat 100% sigur şi zona supra/infra- ombilicală, şoldurile care se revarsă peste centură, barbia dublă, braţele sau orice zonă de la suprafaţa corpului unde există depozit localizat de grăsime.La un interval de timp determinat de medic, după intervenţie se incep masajele vacuumatice pentru nivelarea suprafeţei tratate. Oricum, in cazul liposculpturii cu siringa riscul denivelarilor este minim.

Intr-o etapă ulterioară se poate trata si tegumentul celulitic prin procedeul LIPOTOMIE.

Recomandari speciale:Toate procedurile pot avea contraindicatii. Din aceasta cauza este necesara o consultatie, in prealabil.

Programari: Lipoline-Chirurgie si Medicina Estetica Cluj-Napoca, Romania, Tel: 0264-35-35-66; 0743-55-LIPO, Str. Donath, Nr 8, argentinadr@yahoo.com

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.