Ghidul Serviciilor
Lipoline-Dr.argentina Vidrascu-Cluj Napoca
inapoi la firma 3817 vizite
Poza Marire buze
Foto

Degeaba aveti dinti stralucitori si un zambet fermecator, daca nu sunteti multumita de forma buzelor dumneavoastra sau de consistenta lor. Uneori, oamenii va cred suparata, nemultumita, dar de vina sunt doar buzele dumneavoastra, cam prea subtiri. Le-ati machiat pentru a atenua aceasta impresie, dar intre timp rujul s-a estompat, asa ca… Mult mai simplu este sa apelati la procedeele de marire a buzelor. Specialistii pun la dispozitie doua variante. Fie marirea buzelor cu material autogen, fie marirea si buzelor cu acelasi ACID HIALORONIC. Utilizarea acestui tratament da posibilitatea nu doar maririi buzelor, ci si reconturarii lor, cu corectiile necesare, iar efectul este garantat timp de 6 - 8 luni. In functie de alegerea pacientei si de indicatiile medicului puteti opta pentru un procedeu sau celalalt.

1. Marirea buzelor cu material autogen

Acest procedeu are la baza extragerea grasimii de la nivelul flancurilor sau bdomenului. Apoi grasimea extrasa este centrifugata si reinjectata la nivelul buzelor. Pentru confortul pacientei, se utilizeazeaza in prealabil anestezia locala.

Schema terapeutica:

2. Marirea buzelor cu ajutorul materialelor sintetice

Marirea buzelor cu ajutorul materialelor sintetice asigura un mai mare confort al pacientei deoarece se sare o etapa-extragerea grasimii proprii. Lipoline recoamdna pentru acest procedeu folosirea substentei cu denunmirea RESTYLANE - care s-a dovedit a fi fara antecedente de reactii alergice. De asemenea, microinjectarile se fac sub anestezie locala .

Schema terapeutica:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.