Ghidul Serviciilor
Lipoline-Dr.argentina Vidrascu-Cluj Napoca
inapoi la firma 3817 vizite
Poza Micsorare labii
Foto

Haina il face pe om. Oricat de controversat, acest dicton este acceptat de toata lumea pentru ca, indiferent din ce unghi il privesti, cuprinde un mare sambure de adevar. Mergand mai departe pe fir, putem spune ca nu doar haina, ci si …lenjeria intima.

Femeia moderna este din ce in ce mai preocupata de lenjeria care-i pune cel mai bine in valoare feminitatea. La randul lor, firmele producatoare de lenjerie intima sau de costume de baie adopta taieturi din ce in ce mai indrasnete, care incing imaginatia si transforma visul oricarui barbat in realitate.

Pasul urmator: …saloanele de cosmetica au fost luate cu asalt de femei, dar si de barbati, care si-au dorit ca zonele intime sa fie epilate complet sau cu model bine definit. Am vorbit deja despre epilarea definitiva, asa ca Lipoline va provoaca pentru pasul urmator: MODELAREA LABIILOR.

Tehnicile invadatorii cu incizii sunt tot mai rar folosite, dar asta nu inseamna ca au fost date uitarii. De fapt au fost perfectionate, pentru ca anumite defecte nu pot fi remediate decat cu ajutorul bisturiului. Spre deosebire de trecut insa, noile tehnici sunt mult mai eficiente, diminueaza pana aproape de zero riscul unor complicatii ori a unui rezultat nedorit. Daca ti se pare ca ai nevoie de remodelarea zonei intime, consulta-te cu chirurgul tau plastician . Iti va spune ca alternative ai la dispozitie, care sunt avantajele si care dezavantajele, cat de repede se vor vedea efectele pozitive, precum si durata lor in timp.

Nu incercam sa te amagim, nici o interventie nu atrage dupa sine nemurirea. Acum se utilizeaza RADIOFRECVENTA - un nou mod de abordare. Inflamatia este minima, dar vei necesita o zi de repaos la pat. Rezultatul este insa mai mult decat durabil: odata "cosmetizata" zona, beneficiarele vor arata superb si cu lenjerie sexi si... fara.

Schema terapeutica:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.