Ghidul Serviciilor
Lipoline-Dr.argentina Vidrascu-Cluj Napoca
inapoi la firma 3817 vizite
Poza Modelare pleoape
Foto

Inaintarea in varsta atrage dupa sine diverse carente la nivelul organismului. In cazul pleoapelor, dupa varsta de 35 de ani se poate instala o relaxare a tegumentului, in lipsa elastinei - substanta care asigura elasticitatea pielii. In aceste conditii pleoapele, atat cele superioare, cat si cele inferioare se deformeaza, isi face aparitia asa-zisa punguta (sacciforma) a pleopei.

Daca exista predispozitie genetica, aceasta relaxare nedorita a tegumentului isi poate face aparitia chiar si inaintea varstei de 35 de ani. In ambele cazuri nu exista o rezolvare cosmetica a deficientei, pentru ca nici un machiaj nu poate masca respectivele pungute. Lipoline va recomanda indepartarea surplusului de piele creat.

Pentru MODELAREA PLEOAPEI SUPERIOARE, Lipoline practica incizii ascunse in santul dintre pleoapa si peretele superior al orbitei. Se indeparteaza apoi surplusul de tegument, iar sutura se efectueaza cu fir intradermic (ascuns). Cicatricea devine invizibila dupa 4 saptamani. Pentru MODELAREA PLEOAPEI INFERIOARE, Lipoline recomanda si practica incizie efectuata chiar pe marginea cu gene a acesteia. Se indeparteaza surplusul de tegument si, daca este necesar, si surplusul de grasime (sacul) de la nivelul pungilor de sub ochi.

Lipoline practica, de asemenea, sutura intradermica, ceea ce asigura disparitia cicatricei dupa 4 saptamani. Pentru obtinerea acestor rezultate, cu sangerare, inflamatie si cicatrici minime, Lipoline foloseste dispozitivul de taiere cu radiofrecventa ELLMAN (cel mai indicat mod de taiere in chirurgia estetica). Interventia nu necesita internare si se face sub anestezie locala.

Schema terapeutica:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.