Ghidul Serviciilor
Lipoline-Dr.argentina Vidrascu-Cluj Napoca
inapoi la firma 3817 vizite
Poza Modelare urechi
Foto

Urechile mai mari ca dimensiuni care, in plus, prezinta si dezavantajul de a fi departate de cap reprezinta pentru multi un complex. Uneori aceasta afectiune este congenitala (evidenta la nastere), alteori este urmare a unui traumatism. Indiferent de cauza si de sexul persoanei, creaza insa disconfort.

Chirurgii esteticieni va sfatuiesc sa nu cautati solutii de "imbarbatare" a persoanei afectate sau de mascare a defectului cu ajutorul parului sau accesoriilor. Si asta pentru ca o interventie chirurgicala locala nu prezinta vreun risc major, ci din contra. In cazul afectiunilor congenitale, varsta ideala pentru efectuarea interventiei este de pana la 7 ani, inainte de integrarea copilului in comunitatea de elevi, tocmai pentru a se evita complexele ulterioare cauzate de diversele aplelative. Nu exista insa nici o restrictie pentru cei care au depasit aceasta varsta.

Lipoline recomanda excizia (indepartarea) unei portiuni de cartilaj, asfel incat pavilionul auricular sa se pozitioneze paralel cu craniul. Interventia se face sub anestezie locala, fara a fi nevoie de internare. Se recomanda insa purtarea unui pansament circular pentru o perioada de 10-14 zile. Pentru obtinerea efectului maxim, fara sangerari, cu recuperare rapida, Lipoline efectueaza inciziile cu ajutorul RADIOFRECVENTEI.

Schema terapeutica:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.