Ghidul Serviciilor
Lipoline-Dr.argentina Vidrascu-Cluj Napoca
inapoi la firma 3817 vizite
Poza Radiage
Foto
Foto
Foto

E POSIBIL, dacă beneficiezi de tratamentul RADIAGE - CEA MAI NOUĂ METODĂ ÎN DOMENIUL CHIRURGIEI ESTETICE.Fără anestezie, fără ac, fără incizii pentru DENSIFICAREA tenului şi LIPOSTRUCTURARE În asociere cu extract de PLACENTĂ

Acesta este secretul vedetelor care întineresc continuu - RADIOFRECVENŢĂ

Pentru că RADIAGE

 

Schema terapeutica:

Înfrumuseţare la orice vârstă.

Cuminte şi relaxată, cu ochii închisi visând la primăvară, o pacientă se află în cabinetul de chirurgie şi medicină estetică LIPOLINE. Muzica în surdină şi zâmbetul discret de pe faţa ei reflectă linişte şi mulţumire. În dimineaţa aceasta îşi aplică unul dintre cele mai noi metode de întinerire numită RADIAGE. Cea mai non-invazivă metodă de întindere a pielii bazată pe căldură.

Prezenta ei aici confirmă teoria: "Fiecare femeie doreşte să fie pe atât de tânără la aspect, pe cât de tânără se simte." Toate femeile doresc un aspect natural şi proaspăt. Indiferent de vârstă.

Dr. Argentina Vidrascu este unul dintre chirurgii plasticieni care aplică tratamente cu Radiofrecvenţă în România de mai mulţi ani. Metoda Radiage a fost aprobată recent ca şi tratament non invaziv pentru densificarea şi întinerirea tenului. Undele de înaltă frecvenţă acţionează la nivelul dermului determinând, prin intermediul energiei termice, îndreptarea, întărirea şi densificarea fibrelor elastice în curs de îmbătrânire prin contractarea moleculelor de colagen. La nivelul epidermului se aplică un agent de răcire care contine extract de placentă pentru îmbunătăţirea efectului de întinerire. Astfel, la suprafaţa tegumentului temperatura se menţine la un anumit nivel, iar în profunzime căldură emanată de Radiofrecvenţă (" călcătorul de piele") îndreaptă moleculele de colagen, densifică fibrele elastice, stimulează sinteza de noi molecule de colagen.

Tratamentul constă în şase şedinţe a câte 1 sau 2 pe săptămână cu durata între 60-90 min în funcţie de zonele de tratat. Procedeul este simplu de aplicat, fără a fi necesară anestezie locală sau sedarea pacientei care se relaxează pe parcursul şedinţei. Efectul de atenuare a ridurilor, ridicare a obrajilor şi ştergere a cearcănelor este vizibil imediat după tratament. Acest efect se îmbunătăţeste pe parcursul următoarelor 2 zile, după care tratamentul necesită a fi repetat pentru stimularea sintezei de noi fibre de colagen şi instalarea efectului benefic pentru următoarele 6-8 luni. Astfel, procesul de îmbătrânire este încetinit. Pacienta/pacientul poate repeta oricând acest tratament în cateva şedinte, pentru întretinerea efectului de densificare a tegumentului.

Radiage nu are nici o contraindicaţie pre- sau post tratament. Şedintele pot fi aplicate în timpul pauzei de prânz, în loc de cină sau imediat înainte de oricare eveniment important sau vacanţă. Oricând doreşti să fii cat mai frumoasă!

Cat timp persistă efectul tratamentului Radiage?

Efectul de densificare şi lipostructurare a tegumentului persistă între 12 şi 16 luni. Ulterior, pielea îşi continuă procesul natural de îmbătrânire.

Tratamentul poate fi repetat oricând.

Fără restricţii.

Fără contraindicaţii.

Fără ace.

Fără durere.

Recomandari speciale:Toate procedurile pot avea contraindicatii. Din aceasta cauza este necesara o consultatie, in prealabil.

Programari: Lipoline-Chirurgie si Medicina Estetica Cluj-Napoca, Romania, Tel: 0264-35-35-66; 0743-55-LIPO, Str. Donath, Nr 8, argentinadr@yahoo.com

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.