Ghidul Serviciilor
Cibpro Software&hardware
inapoi la firma 410 vizite
Poza Produse
Foto

  SICO Marketing este un subsistem al lui SICO ERP&CRM si are ca principal obiectiv asigurarea managementului funcţiunilor de marketing şi comerciale  dintr-o companie de orice dimensiuni sau profiluri de activităţi

  Programul este de tip « client-server » şi se adresează firmelor din toate domeniile de actvitate : producţie materială (industrie, agricultură etc..), comerţ, consultanţă, construcţii-montaj, turism, alimentaţie publică, transport, instituţii publice de orice fel ş.a. - care doresc să-şi optimizeze în mod real întreaga lor funcţiune comercială.

  SICO Marketing realizează prelucrarea completă a informaţiilor comerciale pe tot fluxul informaţional al acestora, de la studiul pieţei până la realizarea şi finalizarea contractelor comerciale, atât pentru aprovizionare cât şi pentru desfacere.

  Sunt informatizate activităţile tuturor compartimentelor care se ocupă de planificare comercială, ofertare, contractare, logistică, aprovizionare, desfacere ş.a. dintr-o companie.

  Programul acoperă tot fluxul informaţional de marketing şi comercial, începând de la preluarea şi prelucrarea ofertelor de achiziţie de pe piaţă, alegerea ofertei optime, editarea contractelor şi a comenzilor de aprovizionare, realizarea şi difuzarea ofertelor pentru clienţi, întocmirea contractelor de vânzare, integrarea nativă cu (sub)sistemul informatic de gestiune pentru gestionarea stocurilor, realizarea vânzărilor, urmărirea contractelor şi a comenzilor şi alte activităţi de management comercial.

  Sunt create, preluate şi transmise toate documentele şi rapoartele specifice acestor activităţi, asigurându-se  maximum de operativitate şi productivitate prin legăturile de flux direct cu toate canalele informaţionale actuale : reţeaua Internet, echipamente şi reţele interne, legături speciale etc..

  Programul crează şi gestionează o bază de date SQL Server care poate fi comună cu cea a celorlalte module SICO.

  Dezvoltarea acestei baze de date se poate face şi prin integrarea directă în containerele sale, prin funcţiuni de program, a oricăror tipuri de fişiere Windows (pdf, jpg, rtf, xls, dbf, txt, doc, xml, html ş.a.) la care utilizatorii au acces.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.