Ghidul Serviciilor
Cicitomus - Cosar Autorizat Curatare Cosuri Fum Bucuresti
inapoi la firma 174 vizite
Poza Curatare hote restaurante
Foto

Degresarea si curatarea hotelor din bucatariile restaurantelor si cantinelorApelati la un cosar autorizat curatare cosuri fum ! 

Acest serviciu este util deoarece prevenim autoaprinderea grasimilor depuse pe hota si canalul de evacuare aferent. Curatam si motorul ventilatorului, eliminand riscul griparii acestuia. Prin curatarea hotei, canalului aferent si a ventilatorului evitati scurgerea grasimilor in timpul prepararii mancarurilor.

Serviciul specializat de curatare si degresare a sistemului de evacuare fum si aer viciat din bucataria dvs. este compus din urmatoarele operatiuni:

Din experienta, recomandam sa se faca degresarea hotei, curatarea filtrelor, curatarea palelor motorului si a canalului de evacuare aferent, la un interval de 4-6 luni.

Degresarea si curatarea hotelor se face de regula noaptea, iar operatiunea dureaza aproximativ 6-8 ore. Pentru a realiza aceasta operatiune trebuie sa avem acces la apa calda. Utilizam detergenti profesionali si echipamente dedicate acestor operatiuni. Lucram bine si curat. Daca portofoliul nostru ne recomanda, asteptam sa apelati la serviciile noastre.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.