Ghidul Serviciilor
Cimec - Institutul National Al Patrimoniului (Inp)
inapoi la firma 5091 vizite
Poza Programul DOCPAT
Foto

DOCPAT este un program informatic pentru evidenta patrimoniului cultural mobil (fişe de obiect) şi a arhivelor documentare din muzee (fişe de fototecă, clişotecă, videotecă, şi altele).

Programul acoperă toate domeniile de patrimoniu mobil (artă decorativă, artă plastică, arheologie, carte veche, documente, etnografie, istorie, numismatică, medalii şi decoraţii, ştiinţă şi tehnică, ştiinţele naturii).

DOCPAT poate fi utilizat în muzee, direcţii judeţene pentru cultura, culte şi patrimoniu cultural, institute de cercetare, precum şi de alţi deţinători de colecţii de bunuri culturale mobile care au nevoie de o evidenţă rapidă, modernă, de analiza şi selecţia datelor, de ordonarea acestora pe diverse criterii, de listarea unor inventare, cataloage de expozitie, fişe de obiecte. Marele avantaj al unei evidenţe informatizate este posibilitatea de actualizare a informaţiilor în timp.

 

Pentru primirea aplicației DOCPAT vă rugăm să trimiteți o cerere prin:

fax, la numărul 021.317.90.64

sau e-mail la adresa aurelia@cimec.ro.

 

Persoană de contact pentru furnizare și asistență aplicație DOCPAT: analist istoric Aurelia Duțu

aurelia@cimec.ro

Tel.: 021.3179072,

074.908.04.78/

072.457.04.51).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.