Ghidul Serviciilor
Cipec - Sisteme Electrice De Incalzire In Pardoseala, Bucuresti
inapoi la firma 224 vizite
Poza Despre firma Cipec
Foto

Cipec 

avand o experienta de aproape 15 ani in domeniul sistemelor electrice de incalzire si degivrare, importa , distribuie si executa :

Experienta acumulata in decursul anilor ne permite sa realizam o gama larga de lucrari in domeniul incalzirilor si a degivrarilor electrice, cu rezultate foarte bune. Va putem oferi sfaturi, produse, solutii pentru aproape toata gama de aplicatii a acestor sisteme.

Tinem cont de dorintele si nevoile beneficiarului, putand personaliza fiecare lucrare .

Putem executa sau livra , la cerere, la dimensiunile solicitate de catre beneficiar, plase de incalzire sau de degivrare, covorase de degivrare, din cauciuc, pentru alei si trepte, covorase incalzitoare pentru animale etc.

Putem asigura montajul tuturor acestor sisteme de incalzire si de degivrare, sau putem veni in intampinarea beneficiarilor care doresc sa-si monteze singuri astfel de sisteme.

Societatea noastra ofera tot sprijinul tehnic si informational pentru ca beneficiarul sa-si poata monta singur sistemul de incalzire dorit.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.