Ghidul Serviciilor
City Construct Invest - Cladiri Civile, Industriale, Autorizatii, Avize, Bucuresti
inapoi la firma 500 vizite
Poza Servicii obtinere autorizatii si avize
Foto

City Construct Invest reprezinta solutia ideala, atunci cand dvs. aveti nevoie de consultanta de specialitate, pentru a obtine avize, acorduri, acte necesare si avize de mediu. Echipa de specialisti de aici pune la indemana oricui cele mai practice si eficiente solutii, pe raza Municipiului Bucuresti, dar si a judetului Ilfov.

Certificat urbanism

Obtinere certificat de urbanism pentru: constructii noi de locuinte civile sau industriale, interventii la cladiri existente si nu numai

 Autorizatie de demolare

Obtinere autorizatii de demolare (D.T.A.D.), proiecte de urbanism de detaliu (P.U.D.), proiecte de urbanism zonal (P.U.Z.)

 Autorizatie de constructie

Consolidari, mansardari, extinderi, amenajari pod, constructie balcon), modificari de interior, etc

 Avize si acorduri

Aviz de mediu, aviz canalizare, aviz alimentare cu apa, aviz Enel Electrica, aviz salubritate, aviz gaze naturale Distrigaz Sud, etc.

 Autorizatii diverse

Autorizatie de constructie balcon la parter, autorizatie amenajari de interior, autorizatie constructie pod la mansarda.

 Documentatii tehniceObtinere documente tehnice care contin datele de identificare ale unui bun imobil, la teren si constructii

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.