Ghidul Serviciilor
City Construct, Constructii Si Amenajari - Bucuresti
inapoi la firma 175 vizite
Poza Zidarie
Foto

Zidarie simpla/nearmata (ZNA): zidarie care nu contine suficienta armatura pentru a putea fi considerata zidarie armata – cum sunt zidaria confinata, zidaria confinata si armata in rosturile orizontale, zidaria cu inima armata.

Zidarie confinata (ZC): zidarie prevazuta cu elemente pentru confinare din beton armat pe verticala (stalpisori) si pe orizontala (centuri), turnate dupa executarea zidariei.

Zidarie confinata si armata in rosturile orizontale (ZC+AR): zidarie confinata (ZC) la care, in rosturile orizontale, sunt prevazute armaturi in cantitati suficiente, din otel sau din alte materiale cu rezistenta semnificativa la intindere, in scopul cresterii rezistentei la forta taietoare si a ductilitatii peretelui.

Zidarie cu inima armata (ZIA): zidarie alcatuita din doua straturi de zidarie paralele avand spatiul dintre ele umplut cu beton armat sau cu mortar-beton (grout) armat, cu sau fara legaturi mecanice intre straturi si la care cele trei componente conlucreaza pentru preluarea tuturor categoriilor de solicitari.

Zidarie inramata in cadre (ZIR): zidarie alcatuita din unul sau mai multe straturi de zidarie, cu legaturi mecanice între straturi, inramata intr-un cadru de beton armat/otel, executata dupa turnarea betonului/montarea cadre.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.