Ghidul Serviciilor
Clara Dent - Clinica Stomatologica Bucuresti
inapoi la firma 16 vizite
Poza Ordodontie
Foto

rtodontia se refera in general la malpozitie (inghesuiri dentare, dinti rotiti fata de axul normal, dinti situati prea in fata sau prea mult in spate fata de pozitia normala) si la malocluzie(inchiderea incorecta a gurii, ocluzie inversa, supraocluzie, etc.) Toate aceste probleme duc la disfunctionalitatea aparatului maxilar (dureri ale articulatiei temporo-mandibulare, masticatie ingreunata si incorecta) si nu in ultimul rand la un aspect inestetic al zambetului dumneavoastra.

In aceste situatii intervine maiestria medicilor ortodonti, a caror misiune este in primul rand pozitionarea corecta a dintilor pe arcada, urmata apoi de restabilirea laturii estetice. Toate aceste probleme le putem rezolva cu ajutorul aparatului dentar, care poate fi de mai multe tipuri:

 

Indiferent de tipul de aparat dentar folosit, primul pas este efectuarea unui set de radiografii si modele de studiu.
Astfel se poate pune un diagnostic corect al tipului de anomalie, urmand ca pacientului sa i se comunice durata si costurile exacte ale tratamentului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.