Ghidul Serviciilor
Clas Cont Expert - Contabilitate, Consultanta Fiscala, Salarizare Si Personal, Bucuresti
inapoi la firma 1368 vizite
Poza Salarizare Si Personal
Foto

Serviciile de salarizare pe care le oferim acopera întreg spectrul de necesitati si probleme de personal pe care un angajator le poate întâmpina în relatia cu proprii salariati: calculul statelor de salarii, întocmirea si depunerea declaratiilor privind contributiile sociale, înregistrarea în Revisal.

Servicii de resurse umane si salarizare

Daca pentru partea de administrare de personal este esential sa ne uitam cu atentie la oameni, in cazul salarizarii, atentia se indreapta asupra calculelor, iar responsabil pentru corectitudinea intocmirii acestora este, de regula, contabilul.

Un contabil (responsabil HR) pe langa calculul salarial, trebuie sa intocmeasca si alte documente justificative care sa explice fiecare suma calculata cuprinsa in salariu. In acest sens, trebuie introduse pontajele si intocmit statul de plata (sau statul de salarii)

In general, administrarea de personal este responsabilitatea inspectorului de resurse umane. In practica, insa, in functie de dimensiunea firmei, sunt intalnite diferite situatii, aceasta activitate putand fi realizata de administrator, contabil sau de catre o alta persoana din cadrul companiei.

Administrarea personalului reprezinta o activitate complexa care incepe cu procesul de angajare (anunt de angajare, analiza CV-uri , interviu) si se finalizeaza la incetarea contractului individual de munca, odata cu eliberarea ultimelor adeverinte.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.