Ghidul Serviciilor
Cleaning & Babysitting Ro
inapoi la firma 1320 vizite
Poza Babysitting
Foto
Foto

Bonele

       sunt persoane atent recrutate si cu experienta care au grija de copilul dumneavoastra atunci cand sunteti la birou, in concediu sau cand doriti sa plecati la o aniversare si nu aveti bona de noapte. Bonele de obicei se ocupa de prepararea hranei copilului, curatenia in camera lui, ele sunt un bun companion la joaca si urmeaza cu precizie indicatiile parintilor.Puteti opta pentru o bona de la 4h -10 h/zi, 5 sau 7 zile/saptamana, pana la o persoana interna care sa locuiasca permanent cu dumneavoastra.

Guvernantele

        se ocupa de educatia copilului si de formarea lui in viata. Sunt persoane care au studii superioare, cunosc limbi straine si au grija de conduita copilului. Programul pentru o guvernanta este intre 2h-8h/zi.

 

After school

        program educational dupa scoala sau gradinita in care copilul dumneavoastra beneficiaza de cei mai buni profesori/instructori chiar la dumneavoastra acasa.

Programe oferite

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.