Ghidul Serviciilor
Cleaning Pro - Servicii Profesionale De Curatenie
inapoi la firma 20 vizite
Poza Curatenie la domiciliu
Foto

Apartamentul a fost proaspat renovat, cu siguranta ai nevoie de curatenie generala la domiciliu. Constructorul a lasat în urma lui foarte mult praf, geamurile sunt pline de mizerie, tocurile sunt pline de vopsea lavabila. Gresia si faianta din baie si bucatarie sunt pline de chit. Stiu ce produse de curatenie sa folosesc?

Este mult mai avantajos si mai accesibil sa apelati la o firma de curatenie profesionala, decât sa pierdeti timp pretios facând personal asta. Timpul rezervat curateniei îl puteti petrece cu familia sau cu prietenii, ori pentru distractie sau pur si simplu pentru odihna.
De regula, firma de curatenie solicita prezenta clientului doar la deschiderea casei si la finalul serviciului de curatenie efectuat pentru ati preda lucrarea personal.
De ce este important ca lucrarea sa fie luata în primire?
Clientul poate sa verifice atunci daca toate serviciile au fost executate conform celor discutate înainte de curatenie. Exista cazuri când unele pete chiar nu vor sa dispara, atunci reprezentantul firmei de curatenie trebuie sa demonstreze acest lucru.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.