Ghidul Serviciilor
Cleanwork - Servicii Curatenie Bucuresti
inapoi la firma 203 vizite
Poza Curatat mochete si covoare
Foto
Foto
Foto

Fie că aţi vărsat din greşeală cafea pe covor, fie că aţi avut un invitat care a vărsat vin roşu pe mocheta, accidentele se pot întâmpla tuturor. Sau poate căţelul dumneavoastră a zbughit-o cu picioarele pline de noroi direct în sufragerie.  Sau poate pur şi simplu, în timp, a acumulat mult praf şi mizerie.

Sunt o grămadă de scenarii în care covorul dumneavoastră poate ajunge să se murdărească. Însă nu vă temeţi,  suntem aici ca să vă salvăm.

Inainte de a vă face covorul ca nou, îl aspirăm temeinic cu un aspirator profesional, pentru a scoate din el praful şi alte murdării mari. Apoi, ne pregătim să ne luam la revedere de la pete cu ajutorul unui curăţător cu aburi, dacă materialul covorului ne-o permite. Lovitura de graţie i-o dăm murdăriei cu ajutorul aparatului profesional cu injecţie-extracţie. Tehnologia nemţească şi ajutorul nostru tocmai v-au transformat covorul într-unul nou, iar dumneavoastră v-a adus zambetul pe faţă.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.