Ghidul Serviciilor
Clima Design
inapoi la firma 779 vizite
Poza Dezumidificator
Foto
Caracterstici principale: Echiparea cu un dezumidificator duce la eliminarea excesului de umiditate care conduce la aparitia fenomenului de condens, a mucegaiului, a petelor de igrasie pe pereti si tapiterie, a oxidarii si aparitiei petelor de rugina, a coroziunilor si in general a mirosurilor neplacute, asigurand aerului umiditatea relativa dorita.

 

Caracteristici tehnice :

Capacitate extractie: 10 L/zi Suprafata acoperita: 30-35 m patrati Nivel de zgomot: 43 dB Refrigerant: R134APutere absorbita: 260 W Tensiune alimentare: 230V, 50HzDimensiuni L x H x D (mm): 250X490x340 Temperatura de lucru: 5-35grade CGreutate: 13 KgCapacitate tank apa: 3,6lFiltru antipraf curatabilPosibilitate racord drenaj continuuOprire automata

 

Detalii de instalareAerul este aspirat de un ventilator silentios dupa care este trecut printr-un sistem de evapoare- condensare, fara a-i modifica temperatura. Umezeala din aer este transformata in apa si colectata intr-un bazin cu preaplin sau evacuata direct printr-un tub flexibil. Sistemul este controlat de un umidistat care mentine in mod automat gradul de umiditate dorit. Un dezumidificator de calitate poate face minuni ..
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.