Ghidul Serviciilor
Clinica Dental Practice- Cabinet Stomatologic -Bucuresti
inapoi la firma 278 vizite
Poza Endodontie
Foto

Endodontia se ocupa cu tratamentul cariei complicate, care a depasit stratul profund de dentina si a dus la infectarea si afectarea pulpei coronare si a celei radiculare.

Tratamentul endodontic are la baza indepartarea tesuturilor afectate de la nivelul canalelor radiculare. Dezinfectarea acestora cu substante cu rol antiseptic si obturarea corecta si completa a canalelor radiculare cu un material sigilant. Asemanator cauciucului, numit gutaperca.

Endodontie Cabinet Stomatologic Sector 6 – Dental Practice

Urmeaza reconstructia dintelui fie printr-o plomba, fie cu ajutorul unui pivot de fibra de sticla sau clasic si a unei coroane dentare, pentru a-l proteja. Dupa reconstructie, dintele poate continua sa functioneze pe arcada la fel ca oricare altul iar durerea va fi eliminata complet.

In clinica noastra tratamentele de canal se realizeaza cu ajutorul endomotorului si a sistemelor de ace rotative, obturarea prin condensarea gutapercii, Totul sub controlul apex –locatorului (aparat ce masoara lungimea canalului).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.