Ghidul Serviciilor
Clinica Dental Practice- Cabinet Stomatologic -Bucuresti
inapoi la firma 278 vizite
Poza Profilaxie Cabinet Stomatologic Sector 6
Foto

Profilaxia dentara este prima si cea mai importanta etapa in ingrijirea dintilor si trebuie sa inceapa inca din copilarie, odata cu aparitia dentitiei de lapte si sa continue toata viata.

Recomandam controale regulate in cazul copiilor, incepand cu varsta de 3 ani, la 3-6 luni. In cadrul controlului se realizeaza si instructajul cu privire la tehnicile corecte de periaj iar copilul se acomodeaza si imprieteneste cu medicul, cu Setila, Albinuta, Bondarelul si Zana Maseluta.

Profilaxia previne imbolnavirile dentare si evolutia bolii

De asemenea recomandam sigilarea preventiva a molarilor si premolarilor definitivi, precum si a molarilor lapte daca se observa o carioactivitate crescuta.

Profilaxia previne atat imbolnavirile dentare cat si evolutia bolii in cazul in care aceasta deja s-a instalat, iar leziunile se afla intr-un stadiu incipient, reversibil .

Principalul mod de a evita aparitia cariilor si a bolii parodontale este periajul dentar corect. Cat si folosirea mijloacelor auxiliare de igienizare orala (ata dentara, apa de gura, dus bucal, razusa de limba, superflossul).

Detartrajului cu ultrasunete – Cabinet Stomatologic Sector 6

In afara de periajul facut acasa este foarte important sa intelegem importanta igienizarii realizate in cabinetul stomatologic.  Cu ajutorul detartrajului cu ultrasunete, a periajului profesional cu paste speciale, abrazive si Profi-Jet-ului(Air-Flow) cu bicarbonat.

Pe langa curatirea profesionala, medicul poate depista eventuale leziuni situate intr-o faza incipienta, usor de tratat si la costuri mai mici. Recomandam fluorizarea profesionala precum si sistemul Icon(fara freza) pentru tratarea leziunilor incipiente.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.