Ghidul Serviciilor
Clinica Dentara Victoria Bucuresti
inapoi la firma 715 vizite
Poza Odontoterapie
Foto

Odontoterapia reprezinta ramura medicinii dentare care se ocupa cu tratamentul leziunilor carioase (caria dentara)

Tratamentul implica pe langa indepartarea tesuturilor dure afectate ale dintelui (exereza dentinei alterate) si restaurarea fizionomica propriu-zisa a acestuia. Inainte de aplicarea digii se ia culoarea atat a dintelui la care se lucreaza cat si a dintilor alaturati, se verifica si culoarea dintilor omologi si abia apoi se trece la etapa urmatoare de restaurare-obturare.

   

Diversele probleme ale dintilor, de la caria simpla pana la complicatii grave ale acestora, pot fi eliminate cu ajutorul tratamentelor odontologice corespunzatoare.Tratamentele presupun refacerea structurii si a functionalitatii dintilor afectati, cu ajutorul unor materiale si tehnici moderne, care permit obtinerea de rezultate durabile si perfect estetice.

Caria dentara apare atunci cand bacteriile din cavitatea bucala poroduc acizi care ataca dintele. Netratata, caria dentara se poate complica cu infectii si poate duce chiar la pierderea dintelui.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.