Ghidul Serviciilor
Clinica Medicala Ilda - Medicina De Familie Sector 5
inapoi la firma 544 vizite
Poza Oferte
Foto

Pentru pacientii nou inscrisi pe lista medicului nostru de familie se acorda un tratament complet si  GRATUIT cu BIOPTRON pentru oricare dintre afectiunile prezentate.

Terapia cu lumina BIOPTRON (TLB) foloseste lumina polarizata, similara cu radiatia solara, excluzand insa radiatiile nocive, precum cele UV. Acest tip de tratament ajuta la echilibrarea si regenerarea tegumentelor, regland procesele biologice si conducand in final la vindecare. TLB stimuleaza si moduleaza procesele reparatorii si regenerative ale organismului, actionand si asupra sistemului imunitar.

Lumina Bioptron penetreaza tesuturile, efectul de incălzire fiind minim, neafectand pielea sau tesutul subcutanat si producând un efect de fotobiostimulare; aceasta din urma se traduce prin cresterea schimburilor la nivel celular ca urmare a cresterii permeabilitatii membranei celulei. TLB provoacă la nivel local vasodilataţie, ceea ce se traduce printr-un aport crescut de O2 si nutrienti si, astfel, declansează procesul de vindecare.  Totodată, stimulează: proliferarea celulelor fibroblaste după ce au fost lezate sau distruse, sinteza colagenului, eliberarea factorilor de crestere, accelerează procesul de închidere a rănilor, asigură o epitelizare crescută si o calitate îmbunătătită a tesutului cicatricial nou rezultat. TLB îmbunatateste drenajul fluidelor extracelulare în vasele limfatice, având ca efect reducerea edemului.

Terapia cu lumina BIOPTRON este noninvaziva, fara efecte secundare, se aplica tuturor categoriilor de varsta si confera rezultate remarcabile.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.