Ghidul Serviciilor
Clinica Metamorphosis
inapoi la firma 542 vizite
Poza Despre noi
Foto

Clinica Metamorphosis este un centru de chirurgie de zi, aparuta din dorinta de a aduce si in Romania ultimile tendinte mondiale ale tehnicilor operatorii,ale protocoalelor de ingrijire postoperatorie si refacerii rapide,cu reluarea aproape imediata a activitatilor cotidiene.

Acum poti beneficia si in Romania de conceptul modern al chirurgiei estetice actale, promovat in ultimii ani -de a beneficia de interventia dorita ziua, seara de a fi alaturi de cei dragi pentru a incepe o viata mai buna de a doua zi.Acest nou concept este derivat din grija pentru viata, sanatatea, siguranta si confortul pacientului – repere esentiale in activitatea noastra.

Dotări si echipa

Consultatiile,interventiile chirurgicale si controalele postoperatorii se desfasoara in cadrul familiar si calduros al Clinicii Genesys. Aici veti gasi un personal competent si dedicat, dotari de ultima ora avand totodata si posibilitatea efectuarii de analize medicale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.