Ghidul Serviciilor
Clinica Metamorphosis
inapoi la firma 542 vizite
Poza Estetica Fata
Foto

Datorita unor factori intrinseci (varsta, sex, status estrogenic) sau extrinseci apar schimbari nedorite ale trasaturilor faciale prin scaderea colagenului si a principalului sau constituent - acidul hialuronic din piele.

Fillerii inlocuiesc volumul pierdut cu varsta sau boala, corecteaza schimbarile statice din piele si imbunatatesc conturul facial putand sa augmenteze (sa dea volum) diferite regiuni (buze, barbie, obraji).

Produsele utilizate ca filleri sunt de geluri de acid hialuronic. Proprietatile sale higroscopice ii confera capacitatea de a mentine apa si reprezinta garantul nivelului inalt de hidratare al pielii in timp ce proprietatile vascoelastice contribuie la absorbtia socurilor. Actionand ca si "caramizi" ale tesutului furnizeaza o capacitate superioara de lifting.

Aparitia ultimelor generatii de filleri cu acid hialuronic de origine non-animala ofera avantajul utilizarii produselor in conditii de maxima siguranta, oferind posibilitatea liftingului nechirurgical. Umplerea ridurilor faciale precum si posibilitatea volumizarii diferitelor regiuni confera in final un aspect reintinerit.

Produsele existente au consistente variabile pentru a creste versatilitatea utilizarii.

Se pot trata zone cu riduri profunde-moderate de pe regiuni faciale extrem de mobile (sant nazogenian), zone faciale cu riduri fine, zone ce prezinta cicatrici depresibile pentru estomparea lor sau se pot utiliza pentru efecte de volum ("marirea buzelor").

Efectul injectarii se instaleaza aproape imediat, se consolideaza in medie intr-o saptamana si se mentine 6 luni in medie (fiind biodegradabil este variabila perioada).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.