Ghidul Serviciilor
Clinica Medicala Retina-Bucuresti
inapoi la firma 5909 vizite
Poza Optica medicala Retina Optics
Foto
Foto
Foto

Optica medicala Retina Optics va sta la dispozitie cu o echipaexperimentata in domeniul opticii medicale, laborator de montaj lastandarde ridicate. Prin parteneriate cu producatori detop reusim cu succes sa oferim servicii si produse la standardeinternationale, calitate si confort.

 

Rane:Design deosebit si calitate recunoscuta a celor mai prestigiosi furnizori de rame pentru ochelari.In magazinul nostru de optica puteti beneficia de produse ale brand-urilor de renume precum : Dolce & Gabbana, Rayban, Vogue, Persol, Puma, Esprit, Rodenstock, S’OLiver, Stepper etc.

 

Lentile:Lucram cu producatori de top, precum: Tokay, Rodenstock, Hoya si va punem la dispozitie o gama variata de lentile pentru ochelari, de cea mai buna calitate:

Lentile de contact:

Gama de lentile de contact este variata, fiind conceputa in asa fel incat sa se potriveasca tuturor afectiunilor si stilului personal de viata, astfel ca fiecare pacient sa se bucure de un confort sporit si o vedere optima:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.