Ghidul Serviciilor
Dr. Shalbaf - Clinica Stomatologica-Bucuresti
inapoi la firma 585 vizite
Poza Implantologie
Foto

Implantul dentar este o radacina artificiala menita sa inlocuiasca radacina naturala a dintelui. Desi pe termen scurt sunt mai putin costisitoare, alternativele precum, protezele sau puntile dentare sunt mai putin avantajoase pentru pacient si foarte incomode. Protezele sunt mobile si ingreuneaza masticatia, iar puntea dentara are marele dezavantaj ca necesita pilirea dintilor alaturati pe care se sprijina, pe cand implantul dentar se fixeaza direct in os, nu distruge dintii alaturati si este stabil.

Implantul propriu-zis este invizibil, iar coroana care se aplica ulterior imita perfect dintii naturali. Un implant dentar propriu-zis este un dispozitiv fabricat in general din titan de inalta puritate, ce inlocuieste radacina dintelui natural. Cel mai folosit material in implantologie, titanul este un material biocompatibil si permite integrarea biologica in tesutul osos. Poate beneficia de implant orice pacient cu o stare de sanatate buna, fara afectiuni grave si cu o igiena orala foarte buna, indiferent de varsta.

Durata de viata

Implanturile dentare au o durata de viata foarte lunga. Ele rezista peste 23-25 de ani atunci cand sunt ingrijite corespunzator.

Avem o experienta de peste 10 ani in domeniul implantologiei dentare, asa  ca sunteti pe maini bune!

 

Etapele tratamentului:

 

Motive pentru alegerea implantului:

Alegerea implantului ca tratament de restaurare a danturii;

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.