Ghidul Serviciilor
Alcor - Clinica De Oftalmologie Bucuresti
inapoi la firma 13655 vizite
Poza Chirurgie Refractiva
Foto

În cadrul clinicii Alcor beneficiati de operatii de chirurgie refractiva cu ajutorul celei mai performante tehnologii de la nivel mondial: unica suita refractiva formata din laserul femtoseconda WaveLight® FS200 si laserul excimer WaveLight® EX500

 
Laserul femtosecunda WaveLight® FS200: creaza un flap de 9mm în numai 6 secunde
Ø Precizie: datorita vitezei mari a laserului, se foloseste mai putina energie pentru crearea flap-ului
Ø Acuratete: centrare ajustabila a flap-ului dupa aplicarea suctiunii
Ø Siguranta: crestere minima a presiunii intraoculare în timpul suctiunii

 
Laserul excimer WaveLight® EX500:cel mai rapid laser excimer la ora actuala (trateaza o dioptrie de viciu de refractie în 1.4 secunde)

 
Chirurgia refractiva este orice interventie chirurgicala oculara folosita pentru a imbunatati starea de refractie a ochiului si a reduce sau elimina dependenta de ochelari sau lentile de contact. Aceasta poate include diverse metode de remodelare chirurgicala a corneei, chirurgia cristalinului sau implantul phakic.

 
Solutii refractive pentru:
1. miopie;
2. hipermetropie;
3. astigmatism;
Este necesar un consult oftalmologic complet prealabil pentru o diagnosticare corecta si pentru a stabili  daca o astfel de interventie chirurgicala este solutia medicala adecvata.

Pacientii chirurgiei refractive
1. Pacientii care au asteptari rezonabile pentru aceasta procedura si care înteleg ca o astfel de interventie implica si riscuri asociate: erori refractive reziduale dupa corectie; complicatii extrem de rare ( 0,1%/caz); halou/stelute (~5%); scaderea vederii de noapte;

2.  Nu pot apela la chirurgia refractiva pacientii cu patologii corneene sau de colagen (artrita-reumatoida), femeile insarcinate/care alapteaza sau cei ale caror dioptrii nu sunt inca stabile

3. Varsta minima a pacientilor este de 18 ani;
In chirurgia refractiva sunt esentiale doua criterii:
1. experienta chirurgului;

2. echipamentul medical folosit.

In clinica Alcor sunt indeplinite complet cele doua criterii, prin profesionalismul si experienta medicilor si prin folosirea unui echipament medical de ultima generatie ultraperformant(WaveLight® EX500) .
 
Cui se adreseaza?
Daca aveti un viciu de refractie, cum ar fi miopie, hipermetropie , astigmatism, chirurgia refractiva este metoda ideala pentru corectarea sau imbunatatirea vederii. In ultimul deceniu tot mai multe persoane apeleaza la aceasta metoda chiar in scop estetic, eliminandu-se astfel necesitatea ochelarilor sau a lentilelor de contact.

De asemenea, in acest moment exista solutii de rezolvare a unei palete largi de erori/vicii refractive, prin aparitia si dezvoltarea de noi metode pe care  clinica noastra le ofera si pe care vi le propunem spre prezentare.

Ce presupune chirurgia refractiva?
Nu exista o metoda  universal valabila de corectare a viciilor de refractie. Cea mai buna optiune ar trebui decisa dupa o examinare aprofundata si discutii cu medicul oftalmolog . Daca va gânditi la o interventie chirurgicala refractiva, discutati cu medicul oftalmolog despre stilul de viata si necesitatile vizuale  pentru a determina procedura cea mai adecvata pentru dumneavoastra.

In urma acestor discutii si a unor investigatii amanuntite preoperatorii medicul oftalmolog va recomanda cea mai buna optiune.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.